Cut the tofu into cubes. Chop the tomatoes, chili peppers, onions and garlic.
Разрежьте сыр тофу кубиками. Порубите помидоры, перец чили, репчатый лук и чеснок.
Drain the tofu with paper towels and crumble into the prepared bowl. Place it aside.
Осушите бумажными полотенцем сыр тофу и раскрошите в подготовленную миску. Поставьте в сторону.
Heat olive oil in a frying pan over medium heat. Add chilli, onion and garlic and cook, stirring, for about 4 minutes. Then sprinkle chili pepper, cumin, oregano and salt to taste on top. Cook for about a minute, stirring.
Разогрейте в сковородке на среднем огне оливковое масло. Поместите перец чили, лук, чеснок и жарьте, помешивая примерно 4 минуты. Потом посыпьте сверху перцем чили, кумином, орегано и солью по вкусу. Готовьте примерно минуту, помешивайте.
Place the cheese in the frying pan and reduce heat, cook for another 5 minutes, stirring.
Выложите сыр в сковородку и уменьшите огонь, готовьте еще 5 минут, помешивайте.
Just before serving, sprinkle the dish with lime juice and add a tomato on top. Mix everything, place on a dish and sprinkle fresh cilantro on top.
Сбрызните прям перед подачей блюдо лаймовым оком и добавьте сверху помидор, Все перемешайте, выложите на блюдо и посыпьте сверху свежей кинзой.