Remove food from the refrigerator until it comes to room temperature. Soak the raisins. Sift the flour. Separate the whites from the yolks.
Достаньте продукты из холодильника, чтоб они стали комнатной температуры. Замочите изюм. Просейте муку. Отделите белки от желтков.
Sift the flour into a wide bowl again, add the butter, vanillin and baking powder. Rub into fine crumbs with your hands. The consistency should be such that when you take the dough and squeeze it, it comes together into a lump, and when you press, it crumbles.
Просейте в широкую миску муку еще один раз, выложите сливочное масло, ванилин и разрыхлитель. Разотрите руками в мелкую крошку. Консистенция должна быть такая, что, когда берешь тесто сжимаешь оно соединяется в комок, а когда надавливаете, оно рассыпается.
Place in crumbs of butter and flour, 2 yolks, and sour cream. It is better to take sour cream with high fat content, then the cookies will be crumbly. Shape the dough and place it in the refrigerator for an hour or two. Can be made ahead of time and left overnight.
Поставьте в крошку из масла и муки, 2 желтка, и сметану. Сметану лучше брать с высокой жирностью, тогда печенье будут рассыпчатым. Сформируйте тесто и поставьте его в холодильник на час или два. Можно делать заранее и оставить на ночь.
Dry the raisins with a paper towel, chop the dried apricots and mix everything together. Take a separate bowl and beat the separated whites with a pinch of salt and 100 grams of sugar until stiff peaks form, add all the dried fruits and mix gently.
Высушить изюм бумажным полотенцем, порежьте курагу и смешайте все вместе. Возьмите отдельную миску и взбейте отделенные белки с щепоткой соли и 100 граммами сахара, до устойчивых пиков, высыпьте туда все сухофрукты, аккуратно перемешайте.
Remove the dough from the refrigerator and divide into four parts. Roll out one part, preferably in the shape of a rectangle, no more than 5 millimeters thick. Divide the filling into four parts and place one part of the filling along the edge, distributing it along the entire length. Roll it all the way up and leave it seam side down. Do this for all four pieces.
Тесто достаньте из холодильника, разделите на четыре части. Раскатайте одну часть желательно в форме прямоугольника, толщиной не больше 5 миллиметров. Разделите начинку на четыре части и выложите по краю одну часть начинки распределив ее по всей длине. Заверните ее рулетом до конца и оставьте швом вниз. Так поступите со всеми четырьмя кусочками.
Line a baking tray with baking paper and arrange four rolls. Make cuts at a distance of six centimeters so that the filling is visible. And bake in the oven at 180° for 25 minutes. Take out the finished cookies and cut along the slits. Your vitamin cookies are ready. Bon appetit!
Застелите противень бумагой для выпечки, разложите четыре рулета. Сделайте сверку надрезы, на расстоянии шести сантиметров, чтоб было видно начинку. И поставьте выпекать в духовку при температуре 180° 25 минут. Достаньте готовое печенье и разрежьте по надрезам. Ваше витаминное печенье готово. Приятного аппетита!
Place the cookies on a flat plate, sprinkle with powdered sugar, you can put a few pieces of dried apricots on the plate and sprinkle with raisins.
Разложите печенье на плоскую тарелку, посыпьте сахарной пудрой, можете положить в тарелку несколько кусочков кураги и посыпать изюмом.