Prepare the utensils you will need. Clean the mushrooms. Chop the marjoram. Grate the cheese.
Приготовьте посуду, которая вам понадобиться. Очистите грибы. Нарежьте майоран. Натрите сыр.
Grease the mushrooms with vegetable oil, sprinkle with salt and pepper. Place them in a heated frying pan and fry on both sides. Cut the finished mushrooms into slices.
Грибы смажьте маслом растительным, посыпьте солью и перцем. Отправьте их на разогретую сковородку и обжарьте с двух сторон. Готовые грибы нарежьте ломтиками.
Boil water in a saucepan, add salt and cook the pasta for 1 minute less than indicated on the package.
Вскипятите воду в кастрюле, посолите и отварите макароны на 1 минуту меньше, чем указано на пачке.
Mix the finished pasta with mushrooms, olive oil, marjoram, and cheese. Add 3 tablespoons of the remaining pasta water. Season with salt and pepper.
Готовые макароны смешайте с грибами, оливковым маслом, майораном, сыром. Добавьте 3 столовые ложки воды, которая осталось от макарон. Приправьте солью и перцем.
Before serving, portion and grate cheese on top of pasta. You can decorate with herbs and cherry tomatoes.
Перед подачей разложите порционно и натрите сыр сверху макарон. Можно украсить зеленью и помидорами черри.