Take the necessary products and utensils for cooking. Boil the beets and peel them.
Возьмите необходимые продукты и посуду для приготовления. Отварите свеклу и очистите.
Chop the beets and grind together with sugar in a blender until smooth. Transfer the mixture from the blender to a bowl and add the egg, soft butter, mix everything thoroughly. Add flour mixed with vanilla sugar, cinnamon and baking powder.
Нарежьте свеклу и вместе с сахаром измельчите в блендере, до однородной массы. Массу из блендера переложите в миску и добавьте яйцо, мягкое масло, все тщательно перемешайте. Всыпьте муку, перемешанную с ванильным сахаром, корицей и разрыхлителем.
Knead the soft dough and wrap it in film, then put it in the refrigerator for 15 minutes. While the dough is resting, preheat the oven to 190°C. After the time has passed, remove the dough from the refrigerator and roll it out on a board, sprinkle with flour before starting. The thickness of the rolled out dough should be ½ cm, cut into strips.
Замесите мягкое тесто и заверните его в пленку, затем уберите в холодильник на 15 минут. Пока тесто отдыхает, разогрейте духовку до 190°C. По истечению времени достаньте тесто из холодильника и раскатайте на доске, перед началом посыпьте мукой. Толщина раскатанного теста у вас должна получиться ½ см, разрежьте на полоски.
The resulting strips must be rolled, bend the tip down and place on a baking sheet greased with cold butter. Bake for approximately 30 minutes. Grease hot cookies with a thin layer of jam.
Полученные полоски необходимо свернуть рулетиком, подогните кончик вниз и выложите на смазанный холодным сливочным маслом противень. Выпекайте примерно 30 минут. Горячие печенья смажьте тонким слоем джема.
Place the finished cookies on a plate and sprinkle powdered sugar or cinnamon on top.
Выложите готовое печенье на тарелку и сверху посыпьте сахарной пудрой или корицей.