Prepare a colander and line it with two layers of gauze.
Подготовьте дуршлаг и застелите его двумя слоями марли.
Pour milk into a saucepan and bring to a boil, then add salt. Mix eggs with sour cream and pour into milk, stir thoroughly. Bring the mixture to a boil and cook for another 7 minutes until large flakes appear.
Налейте молоко в кастрюлю и доведите до кипения, затем добавьте соль. Смешайте яйца со сметаной и вливайте в молоко, тщательно помешивайте. Доведите смесь до кипения и варите еще 7 минут, пока не появятся крупные хлопья.
Strain the mixture through a colander, wrap the cheese mixture in cheesecloth, place a saucer and a 2 kg weight on top. Leave to cool completely
Процедите массу через дуршлаг, заверните сырную массу в марлю, положите сверху блюдце и груз весом в 2 кг. Оставьте до полного остывания
Cut the cheese into pieces and place on a plate, garnish with a sprig of parsley and cherry tomato slices.
Разрежьте сыр на кусочки и выложите на тарелку, украсьте веточкой петрушки и дольками томата черри.