Wash the eggplants and cut into 4 mm thick slices. Peel and wash the garlic. Grate the cheese on a fine grater.
Помойте баклажаны и нарежьте пластинами толщиной 4 мм. Почистите и помойте чеснок. Натрите сыр на мелкой терке.
Place the eggplants in a bowl and add salt to release their juices and avoid bitterness. Leave for 15 minutes. Then drain the liquid and rinse the pieces with cold water.
Выложите баклажаны в миску и посолите, чтобы они пустили сок и не было горечи. Оставьте на 15 минут. Затем слейте жидкость и промойте кусочки холодной водой.
Pour vegetable oil over the eggplants and place in a preheated frying pan, frying on both sides for 2 minutes. Pour the grated cheese into a bowl and squeeze the garlic into it through a press. Add mayonnaise and mix thoroughly.
Полейте баклажаны растительным маслом и выложите на разогретую сковородку, обжаривая с двух сторон по 2 минуты. Высыпьте тертый сыр в миску и к нему выдавите чеснок через пресс. Добавьте майонез и тщательно перемешайте.
Place the cheese on the edge of the eggplant strip, wrap it in a roll, and do the same with the rest of the pieces.
Положите сыр на край баклажанной полоски, заверните в рулет, то же самое проделайте с остальными заготовками.
Place the rolls on a plate, sprinkle with pomegranate seeds and finely chopped cilantro.
Выложите рулеты на тарелку, посыпьте зернами граната и мелко нарезанной кинзой.