Get all the products. Sift wheat flour through a sieve.
Достаньте все продукты. Просейте через сито пшеничную муку.
Pour the sifted flour into a deep bowl. Now add salt, vanilla sugar, baking soda, baking powder, ground cinnamon and sugar. Mix the ingredients.
В глубокую миску высыпайте просеянную муку. Теперь добавьте соль, ванильный сахар пищевую соду, разрыхлитель, молотую корицу и сахар. Перемешайте ингредиенты.
Place butter in a bowl and mix all ingredients until crumbly. Break an egg into a bowl, add sour cream. Knead the dough.
Кладите в миску сливочное масло и перемешивайте все ингредиенты до состояния крошки. Разбейте в миску яйцо, прибавьте сметаны. Замесите тесто.
Place the dough on the table and knead thoroughly. Gather the dough into a ball, wrap with cling film and refrigerate for 60 minutes.
Выложите тесто на стол и хорошенько вымесите. Соберите тесто в комок, заверните пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 60 минут.
Take out the dough and knead into a flat cake, ½ cm thick. Use cookie cutters to cut into cookie dough. Place the finished pieces on a baking sheet lined with baking paper. Place in a preheated oven at 200°C for 20 minutes.
Достаньте тесто и разомните в лепешку, толщиной ½ см. Нарежьте с помощью формочек заготовки для печенья. Готовые заготовки поставьте на противень, застеленную пекарской бумагой. Отправьте в разогретую духовку до 200°С на 20 минут.
This family delicacy is never enough and is eaten quickly. It is recommended to use these cookies for dessert with tea. Bon appetit.
Этого семейного лакомства всегда мало, съедаются быстро. Рекомендуется употреблять эти печенья на десерт с чаем. Приятного аппетита.