Choose fresh large hot smoked mackerel fish. Cut it up, clearing it of bones and skin. This is easy to do by cutting it along the ridge and belly. Boil the egg.
Выберите свежую крупную рыбу скумбрию горячего копчения. Разделайте ее очистив от костей и шкуры. Это легко сделать, разрезав ее по хребту и по брюшку. Отварите яйцо.
This recipe does not use a meat grinder or blender, like other pate recipes. Here you need to cut everything with a knife in order to feel the structure of the fish on the sandwich. Cut the boned fish into pieces. Grate the egg.
В этом рецепте не используется ни мясорубка, ни блендер, как в других рецептах паштета. Тут нужно порезать все ножом, для того, чтоб чувствовалась структура рыбы на бутерброде. Порежьте на кусочки очищенную от косточек рыбу. Яйцо потрите на терку.
Place the chopped fish and egg in a bowl, add all the cream cheese, paprika, and pepper. Sprinkle with lemon juice. You need to be careful with salt here; you don’t have to add it if the fish itself is salty.
Положите порезанную рыбу и яйцо в миску, добавьте весь сливочный сыр, паприку, поперчите. Полейте лимонным соком. С солью тут нужно быть поосторожнее, можно и не добавлять если рыба сама по себе соленая.
Stir the pate very carefully until smooth. Do not press the products, but simply roll them in the cream cheese, distributing them evenly. The pate is ready.
Очень аккуратно перемешайте паштет до однородной массы. Не давите на продукты, а просто обваливайте их в сливочном сыре распределив равномерно. Паштет готов.
Spread on your chosen pate base. You can sprinkle with green onions or add a couple of pickled rings. Garnish with curly parsley or dill. Add a couple olives or olives.
Намажьте выбранную вами основу для паштета. Можете посыпать зеленым луком или положить пару колец маринованного. Украсьте кучерявой петрушкой или укропом. Добавьте пару маслин или оливок.