Boil or bake the pumpkin. Soak the raisins and prepare the ingredients.
Отварите или запеките тыкву. Замочите изюм, приготовьте продукты.
Fill the plastic pumpkin without the skin with a small amount of water and boil until tender. Cool and mash with a fork, add cinnamon. Grind the cottage cheese well with eggs and sugar, add pumpkin puree, semolina and stir. Let it sit for 20 minutes for the semolina to swell.
Пластик тыквы без шкурки залейте небольшим количеством воды, отварите до готовности. Остудить и разомните вилкой, добавьте корицу. Творог хорошо разотрите с яйцами и сахаром, добавьте тыквенное пюре, манку и размешайте. Пусть постоит минут 20, для набухания манной крупы.
Drain the water from the raisins and dry them on a paper towel. Add to cheese mixture. Add flour and form the dough.
С изюма слейте воду, просушите его высыпав на бумажное полотенце. Добавьте в сырную массу. Насыпьте муку и сформируйте тесто.
Pour a little flour into a flat plate, take the required amount from a piece of dough with a spoon and form a cheesecake. Make all the cheesecakes this way and place them on another plate sprinkled with flour.
В плоскую тарелку насыпьте немного муки, ложкой возьмите от куска теста, нужное количество и сформируйте сырник. Таким образом сделайте все сырники и уложите в другую тарелку, присыпанную мукой.
Heat a frying pan, pour a small amount of oil, fry over medium heat until golden brown.
Разогрейте сковороду, налейте небольшое кол-во масла, обжаривайте на среднем огне до золотистого цвета.
Serve the cheesecakes hot with a couple of spoons of sour cream or a glass of milk nearby. You can add any jam, but it’s better to feel the aroma of autumn in the smell of pumpkin cheesecakes.
Подайте сырники горячими, положив рядом пару ложек сметаны или налив стакан молока. Можно добавить любое варенье, но лучше, как следует ощутить аромат осени в запахе тыквенных сырников.