Remove the butter from the refrigerator and let it soften. Grind the cottage cheese with soda and salt. Leave to stand on the table for 10 minutes.
Достаньте с холодильника масло пусть размягчиться. Разотрите творог с содой и солью. Оставьте постоять на столе минут 10.
Add butter (it should be at room temperature), one raw egg, as well as finely chopped dill, you don’t need a lot so as not to overwhelm the taste of the processed cheese, garlic (you can do without it), your favorite spices.
Добавьте сливочное масло оно должно быть комнатной температуры, одно сырое яйцо, а также мелко рубленный укроп, много не нужно, чтоб не забить вкус плавленого сыра, чеснок (можно и без), любимые специи.
Mash everything well, you can use a blender, but then add spices and dill after blending.
Хорошо все разотрите, можно и блендером, но тогда специи и укроп добавить после того как пробили.
Place over medium heat and cook until the mixture is completely melted and reaches the desired consistency, stir constantly, do not overcook. Approximately about 5 minutes.
Поставьте на средний огонь и варите до полного пока масса не расплавиться полностью и не приобретет нужную консистенцию, постоянно помешивайте, не переварите. Примерно около 5 минут.
Pour the cheese into a bowl, cover and leave to cool; once cool, place in the refrigerator.
Перелейте сыр в мисочку накройте и оставьте остывать, как остынет, поставьте в холодильник.
Your cream cheese is ready. Make toast and spread it on the bread. You can put a couple of pieces of sun-dried tomatoes or a piece of ham on top, but even without these delights your sandwich will be perfection.
Ваш плавленый сыр готов. Сделайте тост и намажьте его на хлеб. Сверху можно положить пару кусочков вяленых помидор или кусочек ветчины, но и без этих изысков ваш бутерброд будет само совершенство.