Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour hot water over the couscous, add salt and pepper and cover with a lid. Let it brew for 5 minutes
Залейте кускус горячей водой, добавьте соль, перец и накройте крышкой. Дайте настояться минут 5
Prepare a poached egg. Take cling film (about 20x20 cm), grease the middle with sunflower oil, place the film on the bowl so that there is a small depression and the edges of the film hang down. Break an egg into the cavity and carefully twist the edges.
Приготовьте яйцо пашот. Возьмите пищевую пленку (примерно 20х20 см), смажьте середину подсолнечным маслом, поместите пленку на пиалу так, чтобы было небольшое углубление и края пленки свисали. В углубление разбейте яйцо и тщательно закрутите края.
Place the bag in boiling water for 4 minutes. Remove from boiling water and carefully remove film.
Опустите мешочек в кипящую воду на 4 минуты. Достаньте из кипятка и аккуратно снимите пленку.
Fry the bacon (without oil) until crispy. Remove from pan and drain on paper towel to remove excess grease.
Обжарьте бекон (без масла) до хруста. Снимите со сковороды и выкложите на бумажное полотенце, чтобы удалить излишки жира.
Fluff the couscous with a fork and top with chopped cheese, bacon and egg.
Взбейте вилкой кускус, выложите сверху нарезанный сыр, бекон и яйцо.
Serve hot with a knob of butter.
Подавать горячим с кусочком сливочного масла.