Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the fillet into small pieces and marinate
Филе нарежьте на небольшие кусочки и замаринуйте
Fry the meat for about 5 minutes in a hot frying pan with cloves of garlic and add a little soy sauce.
Обжарьте около 5 минут мясо на горячей сковороде с дольками чеснока и добавьте немного соевого соуса.
Add bulgur and continue frying for 2 minutes.
Добавьте булгур и продолжайте обжаривать минуты 2.
Then add water, beans, bring to a boil.
Затем добавьте воду, фасоль, доведите до кипения.
Simmer under a closed lid for 10-12 minutes until the water boils away.
Тушите под закрытой крышкой минут 10-12, пока не выкипит вода.
To serve, the finished dish can be decorated with herbs.
Для подачи готовое блюдо можно украсить зеленью.