Boil and peel the beets. Wash and peel the remaining vegetables. Chop the greens.
Отварите и очистите свеклу. Помойте и очистите остальные овощи. Нарубите зелень.
Peel the boiled beets, cut into cubes, squeeze lemon juice onto the beets.
Вареную свеклу очистите, нарежьте кубиками, выжмите на свеклу лимонный сок.
Cut the onion into cubes and fry in vegetable oil. Chop the garlic, add to the onion, heat through. Cut the tomato into cubes and add to the onion and garlic.
Лук нарежьте кубиками, обжарьте на растительном масле. Чеснок нарубите, добавьте к луку, прогрейте. Помидор нарежьте кубиками, переложите к луку и чесноку.
Add salt, add a little butter and flour, stir and heat. Add sour cream and beets marinated in lemon juice, simmer for 10 minutes.
Посолите, добавьте немного сливочного масла и муки, перемешайте и прогрейте. Добавьте сметану и маринованную в лимонном соке свеклу, потомите 10 минут.
Fry the diced pork in vegetable oil, add to the beetroot sauce and cook until the meat is cooked.
На растительном масле обжарьте нарезанную кубиками свинину, переложите в свекольный соус и варите до готовности мяса.
Separately, boil the pasta in salted water.
Отдельно отварите пасту в подсоленной воде.
Serve pasta with sauce and herbs.
Подавайте пасту с соусом и зеленью.