Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Remove the skin from the chicken thighs and boil the thighs themselves in salted water.
С куриных бедер снимите кожу, сами бедра отварите в подсоленной воде.
Remove the chicken from the broth, let cool slightly, cut off part of the backbone and halve each thigh.
Достаньте курицу из бульона, дайте немного остыть, отрежьте часть хребта и каждое бедро разделите пополам.
Chop the onion as desired and fry in vegetable oil.
Репчатый лук нарежьте произвольно, обжарьте на растительном масле.
In a blender glass, combine coconut milk, salted roasted peanuts, salt, utskho-suneli, cilantro, fried onion and garlic clove, add water if necessary. Grind with a blender, add a little hot pepper.
В стакане блендера соедините кокосовое молоко, соленый жареный арахис, соль, уцхо-сунели, кинзу, обжаренный лук и зубчик чеснока, при необходимости добавьте воду. Измельчите блендером, добавьте немного острого перца.
Place the chicken on a platter and pour the sauce over it.
Выложите курицу на блюдо и полейте соусом.