Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Remove the skin from the chicken thighs, place it in a bowl and scald it with boiling water, then chop it into small pieces. Fry the skin in vegetable oil until cracklings form.
Снимите кожу с куриных бедер, переложите ее в миску и ошпарьте кипятком, затем некрупно нарежьте. Обжарьте кожу на растительном масле до состояния шкварок.
Cut the chicken fillet into small pieces and fry in vegetable oil.
Куриное филе нарежьте некрупно, обжарьте на растительном масле.
Peel the radish and grate it on a coarse grater.
Редьку очистите, натрите на крупной терке.
Combine radish, fried chicken fillet pieces, and cracklings. Pour some of the fat from the greaves into a bowl, add vegetable oil with herbs, vinegar and salt. Stir and season the salad.
Соедините редьку, обжаренные кусочки куриного филе, шкварки. Часть жира от шкварок перелейте в миску, добавьте растительное масло с травами, уксус и соль. Перемешайте, заправьте салат.
Garnish the dish with green onions.
Украсьте блюдо зеленым луком.