Wash beets, carrots, potatoes with a brush under running water, boil until tender, cool, and peel. Wash the cucumber and herbs and dry on paper towels. Peel the red onion. Open the jar of capers and drain the liquid. Blanch green peas in boiling water for 4 minutes, then transfer to ice water and drain in a colander. Prepare a culinary ring.
Свеклу, морковь, картофель вымойте щеткой под проточной водой, отварите до готовности, остудите, почистите. Огурец и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Красный лук очистите от шелухи. Откройте баночку с каперсами, слейте жидкость. Зеленый горошек бланшируйте в кипящей воде в течение 4 минут, затем переложите в ледяную воду, откиньте на дуршлаг. Приготовьте кулинарное кольцо.
Grind the food. Cut the boiled beets, potatoes and carrots into cubes of approximately the same size. Peel the cucumbers, cut into small cubes, and chop the herring in the same way. Chop the red onion into rings or halves of rings and divide into fibers. Tear the corn salad with your hands.
Измельчите продукты. Вареную свеклу, картофель и морковь нарежьте кубиками приблизительно одинакового размера. Огурцы очистите, нарежьте некрупными кубиками, аналогично измельчите селедку. Красный лук нашинкуйте кольцами или половинками колец, разделите на волокна. Салат корн порвите руками.
Assemble the vinaigrette. Combine the crushed products in a deep bowl, add capers and green peas, season with salt and pepper, add oil, and stir.
Соберите винегрет. Измельченные продукты соедините в глубокой миске, добавьте каперсы и зеленый горошек, приправьте солью и перцем, заправьте маслом, перемешайте.
Place spinach leaves on a serving plate, install a cooking ring, and add vinaigrette. Garnish the salad with capers and corn salad.
На сервировочную тарелку уложите листья шпината, установите кулинарное кольцо, выложите винегрет. Оформите салат каперсами и салатом корн.