Peel the onions, carrots and garlic, wash them and chop them coarsely. Open a jar of pureed tomatoes. To serve, wash the parsley, dry it on paper towels, and separate the leaves from the stems. To serve, grate Parmesan cheese. Get your immersion blender ready.
Лук, морковь и чеснок почистите, вымойте, крупно нарежьте. Откройте баночку с протертыми томатами. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите листики от стеблей. Пармезан для подачи натрите на терке. Приготовьте погружной блендер.
Prepare the vegetables. Spray the frying pan with oil and heat it well. Add pieces of onion, carrots and garlic, fry for about 3-5 minutes until golden.
Подготовьте овощи. Сковороду сбрызните маслом, хорошо разогрейте. Выложите кусочки лука, моркови и чеснока, обжарьте приблизительно 3-5 минут до золотистости.
Start preparing the tomato soup. Place the pureed tomatoes in a saucepan. Add fried vegetables, sugar, vinegar, chili, salt and pepper to them. Pour in water so that it covers the vegetables by approximately 1 cm. Bring to a boil over high heat, reduce heat to medium and cook, stirring, for 15 minutes.
Начните готовить томатный суп. Протертые томаты выложите в кастрюлю. Добавьте к ним обжаренные овощи, сахар, уксус, чили, соль и перец. Влейте воду так, чтобы она покрывала овощи приблизительно на 1 см. Доведите до кипения на сильном огне, снизьте мощность огня до среднего и варите, помешивая, 15 минут.
Bring the tomato soup to readiness. Let the soup cool slightly, then puree with an immersion blender. Pour in the cream, stir, taste. Add spices if necessary.
Доведите томатный суп до готовности. Дайте супу немного остыть, затем пюрируйте погружным блендером. Влейте сливки, перемешайте, попробуйте на вкус. Если необходимо, добавьте специй.
Pour the tomato soup into deep serving bowls, sprinkle with grated Parmesan, and garnish with fresh parsley leaves.
Томатный суп разлейте по глубоким порционным тарелкам, присыпьте тертым пармезаном, оформите листиками свежей петрушки.