Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Set the vegetable broth to prepare: chop the onion, large potatoes, cabbage and carrots. Cook until done.
Поставьте готовиться овощной бульон: нарежьте лук, картофель крупно, капусту и морковь. Варите до готовности.
Finely chop the onion, carrots and pumpkin and fry in oil until soft.
Лук, морковь и тыкву мелко нарежьте и обжарьте на масле до мягкости.
Remove large boiled potatoes and liquid (0.5 ml), as well as roasted pumpkin and vegetables from the broth.
Вытащите из бульона крупную сваренную картошку и жидкость (0,5 мл), а также зажарку из тыквы с овощами.
Add salt and pepper to taste, cream and blend with an immersion blender.
Добавьте соль и перец по вкусу, сливки и переешайте погружным блендером.
Before serving, sprinkle pumpkin seeds in the middle.
Перед подачей насыпьте в середину тыквенные семечки.