Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry the onion for 5 minutes.
Обжарьте лук 5 минут.
Add grated carrots to it and fry for another 5 minutes.
К нему добавьте морковь натертую на тёрке и жарьте еще 5 минут.
Add chicken breast to the vegetable mixture, fry everything well until almost done.
К овощной массе добавьте куриную грудку, все хорошо обжарьте почти до готовности.
Add pilaf seasoning and a spoonful of salt.
Добавьте приправу для плова и ложку соли.
Add washed rice and stir.
Добавьте промытый рис и перемешайте.
Pour 500 ml of water and add a head of garlic.
Залейте 500 мл воды и положите головку чеснока.
Close the lid and simmer over low heat for 25-30 minutes.
Закройте крышкой и тушите на медленном огне 25-30 минут.
Sprinkle with herbs before serving.
Перед подачей посыпать зеленью.