Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat sugar, egg and salt until white and fluffy.
Сахар, яйцо и соль взбейте до белой пышной массы.
Add curdled milk, flour, semolina and butter. Also mix thoroughly.
Добавьте простоквашу, муку, манку и масло. Также тщательно перемешайте.
Place the resulting mass in a warm place for 40 minutes.
Полученную массу уберите в теплое место на 40 минут.
Before baking, add baking soda (quench with lemon) and stir.
Перед выпеканием добавьте соду (загасить лимоном) и размешайте.
Preheat the oven to 180 degrees and bake for 40 minutes, checking doneness with a skewer.
Разогрейте духовку до 180 градусов и выпекайте 40 минут, проверяя готовность шпажкой.
An excellent treat for tea or breakfast.
Отличное угощение к чаю или на завтрак.