Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate the carrots on a fine grater.
Морковь натрите на тёрке мелкой.
Separate the whites from the yolks.
Белки отделите от желтков.
Add yolks, sugar, raisins, zest, sesame seeds to carrots, mix well.
Желтки, сахар, изюм, цедру, кунжут добавьте в морковь, хорошо перемешайте.
Add flour.
Добавьте муку.
Beat the whites with a pinch of salt until soft peaks form.
Взбейте белки с щепоткой соли до мягких пиков.
At the end, gently fold in the beaten egg whites.
В конце аккуратно вмешайте взбитые белки.
Pour everything into the mold and bake in the oven at 180 degrees for 40 minutes.
Пересыпьте все в форму и выпекайте в духовке при 180 градусах 40 минут.
Delicious served with tea or coffee
Вкусно подавать с чаем или кофе