Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pass the chicken fillet through a meat grinder, add salt, pepper, spices, mix everything well.
Пропустите через мясорубку куриное филе, добавьте соль, перец, специи, хорошо все перемешайте.
Fry the onions and carrots until soft.
Обжарьте лук с морковью до мягкости.
Add cabbage, salt and fry for another 10 minutes.
Добавьте капусту, соль и пожарьте ещё минут 10.
Add the cabbage to the minced meat and mix well.
Всыпьте капусту в фарш, хорошо перемешайте.
Add eggs and mix again.
Добавьте яйца и снова перемешайте.
Place the mixture on a baking sheet and bake in the oven until done.
Выложите полученную смесь на противень и запекайте в духовке до готовности.
Serve with sour cream or yogurt sauce with herbs.
Подавать с соусом из сметаны или йогурта с зеленью.