Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil turkey in salted water for 15 minutes.
Отварите индейку в подсоленной воде 15 минут.
Mix the egg, kefir, salt, baking powder with a blender, pour in the melted butter, add the sifted flour and mix for 10 minutes.
Смешайте яйцо, кефир, соль, разрыхлитель блендером, влейтеть растопленное сливочное масло, добавьте просеянную муку и перемешайте 10 минут.
Chop the boiled turkey and onions. Fry in vegetable oil until golden brown, add salt and pepper to taste.
Нарежьте отварную индейку и репчатый лук. Обжарьте на растительном масле до золотистого цвета, соль, перец добавьте по вкусу.
Pour 1/2 of the dough into a greased mold (or onto baking paper), lay out the filling, and pour the remaining dough on top.
В смазанную форму (или на бумагу для выпекания) вылейте 1/2 теста, выложите начинку, сверху залейте оставшимся тестом.
Bake in a preheated oven for 45-50 minutes at 180 degrees until golden brown."
Выпекайте в разогретой духовке 45-50 минут при 180 градусах до золотистой корочки."
Before serving, brush the pie with butter. Great for breakfast and dinner.
Перед подачей пирог смажьте сливочным маслом. Отлично подходит к завтраку и ужину.