Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the onion and cut into small cubes, fry.
Репчатый лук почистите и порежьте мелким кубиком, обжарьте.
Remove the seeds and stem from the bell pepper and cut into small cubes.
В болгарском перце удалите семена и плодоножку и порежьте мелким кубиком.
Chop the tomatoes finely.
Помидоры порежьте мелко.
Cut the sausage and fry with onions.
Порежьте колбасу и обжарьте с луком.
Add pepper and tomato to the pan.
Добавьте в сковороду перец, помидор.
Beat in the eggs.
Вбейте яйца.
At the end of cooking, add salt, spices, dill.
В конце приготовления добавьте соль, специи, укроп.
When serving, sprinkle with dill. Scrambled eggs can be served on black bread.
При подаче посыпьте укропом. Яичницу можно подавать на чёрном хлебе.