Peel the carrots and onions, wash and dry. Wash the cabbage and green onions and dry them. Cut the carrots into thin long strips, chop the cabbage, chop the green onions as finely as possible, and chop the onions into thin rings. Prepare the grill.
Морковь и репчатый лук почистите, вымойте, обсушите. Капусту и зеленый лук также вымойте, обсушите. Морковь нарежьте тонкими длинными полосками, капусту нашинкуйте, зеленый лук нарежьте как можно мельче, а репчатый лук нашинкуйте тонкими кольцами. Приготовьте гриль.
Prepare the coleslaw salad. Combine cabbage with carrots and green onions, add garlic butter and cheese sauce, mix well.
Приготовьте салат коул слоу. Капусту соедините с морковью и зеленым луком, добавьте чесночное масло и сырный соус, хорошо перемешайте.
Prepare the onion fries. Heat the olive oil well in a heavy saucepan. Bread onion rings in flour and deep-fry until golden. Drain on paper towels.
Приготовьте лук фри. В толстостенной кастрюле хорошо разогрейте оливковое масло. Кольца лука запанируйте в муке и обжарьте во фритюре до золотистости. Выложите на бумажные полотенца.
Collect the hot dog. Brown the sausage on the grill. Place lettuce in a hot dog bun and top with grilled sausage. Spread with mustard sauce and ketchup, spread the fried onions on top.
Соберите хот-дог. Сосиску подрумяньте на гриле. В булочку для хот-дога положите салат, сверху — обжаренную сосиску. Смажьте горчичным соусом и кетчупом, поверх распределите лук фри.
Serve hot dog with coleslaw and fried onions with a glass of chilled lemonade.
Хот-дог с салатом коул слоу и луком фри подайте со стаканом охлажденного лимонада.