Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
For the dough, mix cottage cheese, eggs, sugar, flour.
Для теста смешайте творог, яйца, сахар, муку.
Form cheese pancakes from the resulting dough with wet hands and roll them in flour or semolina.
Из полученного теста мокрыми руками сфориируйте сырники, обваляйте их в муке или манке.
Place in a heated frying pan, fry covered over low heat for 3-4 minutes on each side.
Положите на нагретую сковороду, жарьте под крышкой на огне ниже среднего по 3-4 минуты с каждой стороны.
Cut the apples into small slices.
Яблоки нарежьте на небольшие дольки.
Place butter, apples, a little sugar in a heated frying pan and simmer for 5 minutes.
В разогретую сковороду положите сливочное масло, яблоки, немного сахара и томите 5 минут.
Place cheesecakes in a bowl and caramelized apples on top. Serve with aromatic tea.
В посуду выложите сырники и сверху яблоки в карамели. Подавайте к ароматному чаю.