Prepare all ingredients. For the cream, remove the butter from the refrigerator in advance to soften it. Finely chop the nuts. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты. Для крема заранее достаньте из холодильника сливочное масло, чтобы оно размягчилось. Мелко порубите орехи. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix sour cream with sugar, vanilla and beat.
Сметану смешайте с сахаром, ванилином и взбейте.
Then add flour, baking powder, chopped nuts and raisins to the dough. Mix thoroughly.
Затем добавьте в тесто муку, разрыхлитель, измельченные орехи и изюм. Тщательно перемешайте.
Prepare the mold by placing paper capsules in the cells. You can use silicone molds.
Подготовьте форму, уложив в ячейки бумажные капсулы. Можно использовать силиконовые формочки.
Fill 2/3 of each pan with batter.
Залейте тесто на 2/3 каждой формы.
Bake in a preheated oven at 180° for about 25-30 minutes until golden brown. Cool.
Выпекайте в заранее разогретой духовке при 180° около 25-30 минут до румяного цвета. Остудите.
Prepare the ingredients for the cream.
Подготовьте продукты для крема.
Mix butter with condensed milk and beat.
Смешайте масло со сгущёнкой и взбейте.
Melt the chocolate, cool and add to the cream. Stir.
Растопите шоколад, остудите и добавьте к крему. Перемешайте.
Place the cream in a pastry bag, use any nozzle, I used 1M. Decorate the cupcakes with cream.
Крем переложите в кондитерский мешок, насадка любая, у меня 1M. Украсьте кексы кремом.
Top with chopped nuts and melted chocolate if desired. Let the cupcakes soak a little. Ready!
Сверху посыпьте дробленым орехом и растопленным шоколадом по желанию. Дайте кексам немного пропитаться. Готово!