Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Heat a frying pan over high heat and add a drop of oil.
Разогрейте сковороду на высоком огне и добавьте каплю масла.
While the pan is heating, cut the onion, carrots and tomato into 1/2-inch cubes.
Пока сковорода разогревается, нарежьте лук, морковь и помидор кубиками по 0,5 см.
Fry the onion until golden brown and add carrots and tomatoes. Fry for 3 minutes, stirring occasionally.
Обжарьте лук до золотистого цвета и добавьте морковь и помидоры. Жарьте 3 минуты, периодически помешивая.
Place the stew in the pan and reduce heat to medium. Simmer, stirring, for 3-5 minutes.
Выложите на сковороду тушенку и убавьте огонь до среднего. Тушите, помешивая, 3-5 минут.
Add buckwheat and pour two glasses of water into the pan.
Добавьте гречку и залейте в сковороду два стакана воды.
Add salt, pepper and bay leaf. Cover with a lid and simmer over medium heat for 10-15 minutes until cooked through.
Добавьте соль, перец и лавровый лист. Накройте крышкой и тушите на среднем огне 10-15 минут до готовности.
Stir the finished dish and add chopped herbs.
Перемешайте готовое блюдо и добавьте рубленую зелень.
A delicious, simple and satisfying dinner is ready! Can be served. Add grated cheese to the dish and your family will thank you.
Вкусный, простой и сытный ужин готов! Можно подавать к столу. Добавьте к блюду тертого сыра, и ваши домашние скажут вам спасибо.