Wash all vegetables and herbs.
Помойте все овощи и зелень.
The first step is to boil the potatoes and chicken eggs. When boiled, finely chop them with a knife.
Первым делом нужно отварить картошку и куриные яйца. Когда отварите, мелко измельчите их ножом.
Finely chop the cucumbers, radishes and herbs.
Мелко порежьте огурцы, редис и зелень.
Cut the boiled sausage into small cubes.
Вареную колбасу нарежьте мелкими кубиками.
Combine all chopped ingredients in a salad bowl.
Соедините все порезанные ингридиенты в салатнице.
Prepare the liquid base for okroshka: mix 2-3 glasses of water with vinegar. Pour the resulting base into your okroshka. Add salt and pepper - everything is ready!
Готовим жидкую основу для окрошки: 2-3 стакана воды смешиваем с уксусом. Получившуюся основу влейте в вашу окрошку. Посолите, поперчите — все готово!
Serve with black bread and mustard.
Подавайте с черным хлебом и горчицей.