Place the flour in a large container, then place a piece of butter in the plate. Pour milk into one cup and sugar into another.
Муку поместите в большую тару, затем в тарелочку поместите кусочек масла. В одну чашку налейте молоко, в другую сахар.
Heat the milk until warm, then pour in the milk and sprinkle with sugar and yeast. Let the dough rest for 15 minutes, then beat the sugar, eggs and butter in a separate bowl.
Разогрейте молоко, чтобы оно стало теплым, затем налейте молоко и посыпьте сахаром и дрожжами. Дайте тесту отдохнуть 15 минут, далее в отдельной посуде взбейте сахар, яйца и масло.
After the yeast has reacted, pour in the beaten eggs, sugar and butter. Stir until smooth. Pour the flour in parts, first sift through a sieve. The dough should rest for 40 minutes.
После того как дрожжи вступили в реакцию высыпьте к ним взбитые яйца, сахар и масло. Перемешайте до однородности. Муку высыпайте частями, предварительно просейте через сито. Тесто должно отстояться 40 минут.
Divide the dough into two parts, roll it out 0.4 cm thick. Melt the butter and brush the buns, then sprinkle with cinnamon.
Тесто разделите на две части, раскатайте его толщиной 0.4 см. Растопите масло и смажьте булочки, затем посыпьте корицей.
Roll the dough into a tube, then place round rings. Let the buns rest for 45 minutes. Place the dessert in the oven for 40 minutes at 170 degrees.
Тесто скрутите трубочкой, затем разместите колечки круглой формы. Дайте отдохнуть булочкам 45 минут. Отправляйте десерт в духовку на 40 минут при 170 градусов.
Serve the buns with various drinks, first sprinkle with powdered sugar.
Подавайте булочки с различными напитками, предварительно посыпьте сахарной пудрой.