Rinse the apples under running water. Pour frying oil into a glass. Pour the flour into a large container.
Яблоки промойте под проточной водой. В стаканчик налейте масло для жарки. Муку пересыпьте в большую тару.
Peel the apples. Cut into 4 parts and cut out the middle, then grate on a fine grater. Sprinkle with sugar and add flour in parts. Mix thoroughly.
Яблоки очистите от кожуры. Разрежьте на 4 части и вырежьте середину, затем натрите на мелкой терке. Посыпьте сахаром и насыпайте муку частями. Тщательно перемешайте.
Heat a frying pan over low heat and start frying the pancakes. Fry them until slightly golden brown.
Разогрейте сковороду на медленном огне и начните жарить оладья. Жарьте их до небольшой золотистой корочки.
You can decorate the pancake with jam, honey, sour cream, and pieces of chocolate.
Оладья можете украсить при помощи варенья, меда, сметанки, кусочками шоколада.