Peel the carrots. Rinse all vegetables under running water. Place all the spices in a plate.
Морковь очистите от кожуры. Все овощи промойте под проточной водой. Поместите в тарелочку все специи.
Cut eggplants, tomatoes, peppers into cubes. Grind the carrots on a grater. Salt the eggplants to remove bitterness. Heat a frying pan and add onions, carrots and peppers. Bring the products until they are not fully cooked. Leave the vegetables in the pan for another 15 minutes.
Нарежьте кубиками баклажаны, помидоры, перец. Морковь измельчите на терке. Баклажаны посолите, чтобы убрать горечь. Разогрейте сковороду и поместите лук, морковь и перец. Доведите продукты до не полной готовности. Оставьте овощи на сковороде еще 15 минут.
Sprinkle the eggplants, dry them first, then pour water and sprinkle with tomatoes. Leave the vegetables on medium heat for another 15 minutes. Stir occasionally.
Посыпьте баклажаны, предварительно обсушите их, затем налейте воду и посыпьте помидорами. Овощи оставьте на среднем огне еще 15 минут. Периодически помешивайте.
Serve the caviar on a separate plate or spread it on bread. Sprinkle with herbs.
Подавайте икру на отдельной тарелочки или помажьте на хлеб. Посыпьте зеленью.