Rinse the vegetables under running water, then peel them. Place the tomato paste in a plate.
Промойте овощи под проточной водой, затем почистите их. Томатную пасту поместите в тарелочку.
Take the onion and cut it into cubes, this will make frying faster. Cut the zucchini in the same way as the onion, and cut the carrots on a coarse grater. Place the vegetables in the pan one by one, starting with the onions, carrots and zucchini. Leave the vegetables in the pan for 30 minutes.
Возьмите лук и порежьте его кубиками, так обжарка будет происходить быстрее. Кабачок нарежьте таким же образом как лук, а морковь на крупной терке. По очередности положите овощи в сковороду, сначала лук, морковь и кабачок. Оставьте овощи в сковороде на 30 минут.
After the vegetables are fried over the fire, add tomato paste and spices, then salt to taste. Leave the caviar in the pan for another 10 minutes.
После того как овощи обжарились на огне, высыпьте томатную пасту и специи, затем посолите по вкусу. Оставьте икру в сковороде еще на 10 минут.
Cool the finished caviar and blend in a blender.
Охладите готовую икру и взбейте в блендере.
Serve the caviar on a separate plate, but remember that this is not a main course, but an appetizer. You can decorate the top with cucumber slices.
Подавайте икру на отдельной тарелочке, но нужно запомнить, что это не основное блюдо, а закуска. Сверху можно украсить кусочками огурца.