Rinse the briskets under running water. Pour all the spices around the edges into one flat plate. Divide the head of garlic into two cloves.
Промойте грудинки под проточной водой. Все специи высыпьте по краям в одну плоскую тарелочку. Головку чеснока разделите на два зубчика.
Grate the garlic cloves on a fine grater and cut the onion into cubes. Then chop the cheese and place all the resulting ingredients in a deep container, then enrich the resulting mixture with spices.
Зубчики чеснока натрите на мелкой терке, а лук порежьте кубиками. Затем измельчите сыр и все полученные ингредиенты поместите в глубокую тару, далее полученную смесь обогатите специями.
Using a knife, make cuts in the breast. They don't have to be cross-cutting. Place the prepared mixture into the resulting pocket using a spoon.
C помощью ножа сделайте надрезы в грудке. Они не должны быть сквозными. В образовавшийся кармашек с помощью ложки поместите подготовленную смесь.
Place the resulting breasts into the prepared container. Brush each one with olive oil and then sprinkle with paprika. Preheat the oven to 190 degrees. Bake the breasts for 50 minutes.
Положите в подготовленную емкость полученные грудки. Каждую смажьте оливковым маслом, а после посыпьте паприкой. Разогрейте духовку до 190 градусов. Выпекаем грудки в течение 50 минут.
Serve the resulting dish on the table immediately after preparation. Place sour cream and tomato slices on top.
Полученное блюдо подавайте на стол, сразу же после приготовления. Сверху кладем сметану с дольками помидор.