Thaw the shrimp. Rinse thoroughly with running water. Rinse the dill and parsley.
Разморозьте креветки. Тщательно промойте проточной водой. Промойте укроп и петрушку.
Pour 3 liters of water into the pan, let it boil, add salt. Then add shrimp and herb mixture to taste.
Налейте в кастрюлю 3 литра воды, дайте закипеть, добавьте соль. Затем выложите креветки и смесь трав по вкусу.
Next, add sprigs of dill and parsley to the pan. Cook the shrimp for no more than 10 minutes. Drain in a colander and let the water drain.
Далее в кастрюлю добавьте веточки укропа и петрушки. Варите креветки не более 10 минут. Откиньте на дуршлаг и дайте стечь воде.
Pour soy sauce over the shrimp, or serve any other sauce you like. Cut the lemon into slices. Serve a glass of wine or cold beer.
Полейте креветки соевым соусом, либо подайте любой другой по вкусу. Нарежьте ломтиками лимон. Подайте бокал вина или холодного пива.