Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Cut the bread into triangles. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 180 degrees, set the grill mode.
Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Хлеб нарежьте на треугольники. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов, установите режим «гриль».
Prepare the filling. Combine butter with cinnamon, sugar, vanilla sugar and nutmeg.
Приготовьте начинку. Сливочное масло соедините с корицей, сахаром, ванильным сахаром и мускатным орехом.
Form toasts. Spread the filling generously onto the bread, making sure to not miss the edges. Place the pieces on a baking sheet and cook for 5-7 minutes until the bread is caramelized.
Сформируйте тосты. Обильно намажьте начинкой хлеб, не пропуская края. Разложите заготовки на противне, готовьте 5-7 минут, пока хлеб не за карамелизуется.
Sprinkle spiced toast with powdered sugar and serve with freshly brewed espresso.
Тосты со специями посыпьте сахарной пудрой, подайте со свежезаваренным эспрессо.