Cut the Adyghe cheese into 4 slices. Cut the tomato and turkey breast into slices. Wash and dry the spinach. Rinse the chickpeas and soak in cold water for 8 hours. Squeeze the juice from the lemon. To serve, wash the basil and dry it on a paper towel. Prepare your blender.
Адыгейский сыр нарежьте на 4 ломтика. Помидор и грудку индейки порежьте ломтиками. Шпинат промойте и просушите. Нут промойте и замочите в холодной воде на 8 часов. Выжмите сок из лимона. Базилик для подачи вымойте, обсушите на бумажном полотенце. Подготовьте блендер.
Prepare hummus. Boil the prepared chickpeas in the same water in which they were soaked. To do this, put it in a saucepan and put it on low heat, cook for about 2 hours until soft. Drain off excess liquid, reserving 1/4 cup. Place chickpeas in a blender, add tahini, cumin, paprika, lemon juice and olive oil, and blend until smooth.
Приготовьте хумус. Подготовленный нут отварите в той же воде, в которой он был замочен. Для этого переложите его в сотейник и поставьте на маленький огонь, варите около 2 часов до мягкости. Слейте лишнюю жидкость, оставив 1/4 стакана. В блендер положите нут, добавьте тахини, зиру, паприку, влейте лимонный сок и оливковое масло, измельчите до однородности.
Make toast with hummus. Spread hummus on each slice of bread, top with slices of cheese, tomato, spinach leaves and turkey slices.
Приготовьте тост с хумусом. Каждый ломтик хлеба намажьте хумусом, сверху выложите ломтики сыра, помидора, положите листья шпината и ломтики индейки.
Place toast with hummus on a serving saucer and garnish with basil leaves.
Тост с хумусом выложите на сервировочное блюдце, украсьте листьями базилика.