Thaw, rinse and debone the tuna fillet, wash the avocado. Peel the onion.
Разморозьте, промойте и очистите от костей филе тунца, помойте авокадо. Очистите лук от шелухи.
Cut the avocado lengthwise and twist the halves in opposite directions to separate the bone from the flesh. Use a spoon to separate the avocado flesh from the skin. Cut the fruit into cubes.
Разрежьте авокадо вдоль и прокрутите половинки в противоположые стороны, чтобы отделить кость от мякоти. Ложкой отделите мякоть авокадо от кожуры. Нарежьте плод кубиками.
Chop the capers.
Нарежьте каперсы.
Cut the tuna fillet into small cubes.
Филе тунца нарежьте мелкими кубиками.
Chop the onion.
Измельчите лук.
Place tuna, onion and capers in a deep bowl. Add soy sauce and vegetable oil. Stir.
Переместите тунец, лук и каперсы в глубокую миску. Добавьте соевый соус и растительное масло. Перемешайте.
Add avocado and drizzle with lime juice. Stir.
Добавьте авокадо и сбрызните соком лайма. Перемешайте.
Place tuna tartare on a flat plate and serve.
Выложите тартар из тунца на плоскую тарелку и подавайте к столу.
Before serving, sprinkle the tartare with sesame seeds and garnish with lime slices.
Перед подачей присыпьте тартар семенами кунжута и украсьте кусочками лайма.