Prepare the ingredients, rinse the meat.
Приготовьте ингредиенты, промойте мясо.
Take a thick-walled saucepan (or frying pan) and fry the meat until golden brown in a small amount of vegetable oil. If you have ribs, then you need to separate them.
Берем толстостенную кастрюлю (или сковороду) и обжариваем мясо до румяной корочки на небольшом количестве растительного масла. Если у вас ребрышки, то их надо разделить.
While the meat is roasting, prepare the vegetables. Peel and chop the onion, garlic, chili pepper. Add all this to the meat and fry the vegetables until soft.
Пока обжаривается мясо, готовим овощи. Очищаем и нарезаем лук, чеснок, перчик чили. Добавляем все это к мясу и обжариваем до мягкости овощей.
Carrots and tomatoes and cut into cubes. Add to the pan with meat.
Морковь и помидор и нарезаем кубиками. Добавляем в кастрюлю с мясом.
When the rice begins to boil, add the diced potatoes. Cook until the potatoes are ready.
Когда рис начнет развариваться, добавляем порезанный кубиками картофель. Варим до готовности картофеля.
When the potatoes are ready, add herbs and spices.
Когда картофель будет готов, добавляем зелень, специи.