Prepare all ingredients.
Приготовьте все ингредиенты.
Peel the pumpkin, cut into cubes and bake in the oven in a sleeve. First make punctures in the sleeve.
Тыкву очистить, порезать кубиками и запечь в духовке в рукаве. Предварительно сделайте в рукаве проколы.
Bake at t°200 for about 40-50 minutes.
Запекать при t°200 около 40-50 минут.
Remove the sleeve from the oven and leave for 15 minutes. Then puree in a blender.
Достать рукав из духовки и оставить на 15мин. Затем пюрировать в блендере.
Sift the flour. Add salt, sugar, vanilla sugar and baking powder. Stir and add soft butter. Grind with your hands until crumbly.
Муку просеять. Добавить соль, сахар, ванильный сахар и разрыхлитель. Перемешать и добавить мягкое сливочное масло. Растереть руками до состояния крошки.
Make a hole in the flour mixture and add pumpkin puree, sour cream, egg white, zest, ground nuts.
Сделать ямку в смеси с мукой и добавить тыквенное пюре, сметану, яичный белок, цедру, молотые орехи.
Knead the dough. Add flour if necessary.
Замесить тесто. По необходимости добавить муки.
Roll out the dough, cut as you like and place on parchment paper. Bake in an oven preheated to t°190-200 for 15-20 minutes until golden brown
Раскатать тесто, нарезать как душе угодно и выложить на пергаментную бумагу. Выпекать в разогретой до t°190-200 духовке 15-20 мин до золотистого цвета
Place on a plate and serve with tea! Bon appetit!
Выложить на блюдо и подавать к чаю! Приятного аппетита!