Wash the rice several times beforehand and soak it in water.
Рис предварительно вымыть несколько раз и замочить в воде.
Cut the chicken meat, place it in a frying pan, fry over high heat and transfer to a plate.
Мясо курицы порезать, выложить в сковороду, обжарить на сильном огне и переложить в тарелку.
Cut the onion into feathers and fry over medium heat for 7 minutes, cut the carrots into cubes and fry for 10 minutes.
Лук порезать перьями и жарить на среднем огне 7 мин., морковь нарезать брусочками и жарить 10 мин.
Combine the onion and carrots, add spices, pour in cold water to cover the vegetables, bring to a boil, then add the chicken, salt and cook covered for 20 minutes.
Соединяем лук с морковью, всыпаем специи, наливаем холодную воду чтобы прикрыла овощи, доводим до кипения, после кладем курицу, солим и готовим под крышкой 20 мин.
Throw the rice into a sieve, let it drain and put it in a cauldron, without mixing with the chicken and vegetables, level the rice and pour in enough boiling water to cover the rice by 1 cm, pour through a slotted spoon so as not to disturb the layers, drown the garlic in the rice and quickly bring to a boil.
Рис откинуть на сито, дать стечь и положить в казан, не перемешивая с курицей и овощами разровнять рис и влить столько кипятка, чтобы покрыть рис на 1 см., наливайте через шумовку чтобы не нарушить слои, утопите в рисе чеснок и быстро доведите до кипения.
Cover tightly, reduce heat and cook for 30 minutes. Then carefully move the pilaf and place it on a plate.
Плотно накрыть крышкой, уменьшить огонь и готовить 30 мин. Затем аккуратно перемещайте плов и выложите на блюдо.
Serve the pilaf with a salad of tomatoes, sweet red onions and cilantro.
Подавайте плов с салатом из помидоров, красного сладкого лука и кинзы.