Lay out the ingredients in front of you.
Разложите ингредиенты перед собой.
Pat the meat dry with a paper towel and rub with spices.
Промокните мясо бумажным полотенцем и натрите специями.
Beat lightly with a meat mallet, and do the same on the other side.
Отбейте слегка молотком для мяса, с другой стороны проделайте тоже самое.
Cover the pan with foil and lay out the meat.
Форму застилаем фольгой и выкладываем мясо.
Place the meat in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Отправляем мясо в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут.
Cut the tomato into rings, grate the cheese on a fine grater.
Помидор нарезаем кольцами, сыр трем на мелкой тёрке.
We take the meat out after 20 minutes in the oven, grease it with a thin layer of mayonnaise. Place the tomato and sprinkle with cheese.
Достаем мясо после 20 минут в духовке, смазываем его тонким слоем майонеза. Выкладываем помидор и посыпаем сыром.
Place the meat in the oven for another 15-20 minutes (depending on the thickness of the steak).
Ставим мясо ещё на 15-20 минут в духовку (зависит от толщины стейка).
I recommend serving with a side dish while the dish is hot. You can garnish with parsley or dill.
Рекомендую подавать с гарниром и пока блюдо горячее. Можно украсить зеленью петрушки или укропом.