Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Take chicken fillet, rinse, cut into medium pieces. I personally like it in thin slices. If necessary, beat it off.
Возьмите куриное филе , промойте , нарежьте на средние кусочки. Мне лично нравится на тонкие ломтики . Если необходимо- отбейте .
Mix breading mixture with seasoning. My favorite seasonings are: ground smoked paprika, ground black pepper and chopped garlic.
Смешайте панировочную смесь с приправой. Мои любимые приправы это: паприка молотая копченая , чёрный перец молотый и измельчённый чеснок.
Beat 1 egg and add salt.
Взбейте 1 яйцо и добавьте соль.
Dip each piece of chicken fillet first into the egg mixture and then into the breading mixture.
Окунаем каждый кусочек куриного филе сначала в яичную смесь, а затем в панировочную.
Place in an oven preheated to 200 degrees. After 13-15 minutes, turn each piece over. Leave for another 10 minutes until golden brown. Bon appetit!
Отправляем в заранее разогретую до 200 градусов духовку. Спустя 13-15 минут переверните каждый кусочек. Оставьте ещё на 10 минут до золотистой корочки . Приятного аппетита!
Suitable for any side dish. I cook it for my husband with mashed potatoes, and for my child with buckwheat. Everyone loves this chicken equally!
Подойдёт к любому гарниру. Мужу готовлю с картофельным пюре, а ребёнку с гречкой. Все одинаково любят такую курочку!