Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the pork into pieces of the size you need and beat them.
Порежьте мясо свинины на кусочки нужного вам размера и отбейте их.
Grease a frying pan with oil, place on the fire and arrange the pieces.
Смажьте сковороду маслом, поставьте на огонь и разложите кусочки.
Fry for 20 minutes on both sides and add salt to taste.
Обжаривайте 20 минут с обеих сторон и посолите по вкусу.
While the meat is roasting, prepare the finely chopped garlic.
Пока жарится мясо, подготовьте мелко нарезанный чеснок.
Pour water over garlic and mayonnaise and stir.
Залейте чеснок и майонез водой и перемешайте.
Add a mixture of garlic and mayonnaise to the meat 3 minutes before cooking.
Смесь чеснока и майонеза добавьте к мясу за 3 минуты до готовности.
Serve with any side dish, such as rice.
Подавать с любым гарниром, например, с рисом.