Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the chicken legs well. Place the meat in a large container and fill it with water. Place the pan on the stove and cover with a lid.
Хорошо промойте куриные окорочка. Положите мясо в большую емкость и залейте ее водичкой. Поставьте кастрюлю на плиту и накройте крышкой.
Simmer the chicken broth for 1.5 hours until the meat is well cooked, then the broth will be richer. Be sure to descale.
Томите куриный бульон 1,5 часа до хорошего разваривания мяса, тогда бульон будет более насыщенный. Обязательно снимайте накипь.
Next, remove the chicken and place it in a colander to drain the broth.
Далее достаньте курицу и откиньте ее на дуршлаг, чтобы стек бульон.
Strain the remaining broth in the pan.
Оставшийся в кастрюле бульон процедите.
Separate the chicken from the bones, cut into small pieces, place in a separate bowl or mold, add grated garlic and mix well.
Курицу отделите от костей, разрежьте на мелкие кусочки, поместите в отдельную посуду или форму, добавьте натёртый чеснок и хорошо перемешайте.
Soak gelatin according to instructions. When the gelatin swells, dilute it with chicken broth. You can add it with a ladle to make it convenient, stir. Heat until the gelatin is well dissolved, but do not bring to a boil.
Замачивайте желатин по инструкции. Когда желатин набухнет, разведите его куриным бульоном. Можно добавлять половником, чтобы было удобно, перемешайте. Подогрейте, чтобы желатин хорошо растворился, но не доводите до кипения.
Now pour the warm broth over the chopped chicken.
Теперь залейте нарезанную курицу теплым бульоном.
When the jellied meat has cooled, place the form in the refrigerator.
Когда холодец охладится, поставьте форму в холодильник.
The dish can be decorated with carrots, a slice of egg, parsley, corn and other bright elements, but we love this simple recipe! Try it too!
Блюдо можно украсить морковкой, кружочком яичка, петрушкой, кукурузой и ещё другими яркими элементами, но мы любим вот такой простой рецепт! Попробуйте тоже!