Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the pumpkin and cut into cubes.
Очистите тыкву от кожуры и нарежьте кубиками.
Peel and dice the onions.
Почистите и нарежьте кубиками репчатый лук.
Prepare the sauce: add herbs (parsley and dill), garlic, a mixture of ground peppers, and paprika to the sour cream.
Приготовьте соус: к сметане добавьте зелень (петрушку и укроп), чеснок, смесь перцев молотых, паприку.
Pour vegetable oil into a frying pan, fry the pumpkin for 15 minutes, then add the onions and fry until tender.
На сковороду налейте растительное масло, обжарьте тыкву минут 15, затем добавьте репчатый лук и обжарьте до готовности.
Pour in sour cream sauce and simmer for 5 minutes, then add water. The dish is ready.
Влейте сметанный соус и тушите 5 минут, затем налейте воды. Блюдо готово.
Before serving, you can sprinkle with fresh herbs.
Перед подачей можно посыпать свежей зеленью.