Remove the dough from the freezer and prepare the rest of the ingredients
Достаньте тесто из морозилки и подготовьте остальные продукты
Peel the potatoes, wash them and boil them in salted water until tender.
Картофель очистите, вымойте и отварите в подсоленной воде до готовности.
Chop the onion and place in a frying pan with sunflower oil, fry until golden (about 7 minutes).
Лук нарежьте и выложите на сковороду с подсолнечным маслом, жарьте до золотистости (примерно 7 минут).
Then add the chopped champignons to the onion (just don’t chop them, as they will shrink greatly during the cooking process) and fry until the moisture from the mushrooms evaporates (about 5-7 minutes). Don't forget to salt and pepper the future filling.
Потом к луку добавьте порезанные шампиньоны (только не мельчите, тк в процессе приготовления они сильно уменьшатся) и жарьте до испарения влаги из грибов (примерно 5-7 минут). Не забудьте посолить и поперчить будущую начинку.
Grate the boiled potatoes on a coarse grater.
Отварной картофель натрите на крупной терке.
Add fried onions and mushrooms to the bowl with grated potatoes, mix everything well. The filling is ready.
Добавьте в миску с натертым картофелем обжаренные лук с грибами, все хорошо перемешайте. Начинка готова.
Turn the dough out onto a floured surface. Roll out a layer of 20*30 cm and cut into six equal parts.
Выложите тесто на присыпанную мукой поверхность. Раскатайте из него пласт 20*30 см. и нарежьте на шесть равных частей.
Place the prepared filling on each square of dough, about 1 tbsp. with a slide.
На каждый квадратик теста выложите подготовленную начинку, примерно по 1 ст.л. с горкой.
Form the dough into balls by pinching the dough along the clutch seam of the ball.
Сформируйте из теста кулечки, прищипывая тесто по шву сцепления кулечка.
Place the finished balls on a baking sheet covered with parchment. Place it in an oven preheated to 200 degrees for 30-35 minutes.
Выложите готовые кулёчки на противень, покрытый пергаментом. Поставьте его в заранее разогретый до 200 градусов духовой шкаф на 30-35 минут.
It is better to serve the filled bags to the table hot with any drink you like. In addition, they are good cold and can be served as a snack.
Подавать кулечки с начинкой к столу лучше горячими с любым напитком, какой вам нравится. Кроме того, они хороши в холодном виде, как могут подаваться на стол, как закуска.