Prepare the protein casing and rinse the meat.
Приготовьте белкозиновую оболочку и промойте мясо.
Cut the chicken thighs into small cubes and place in the refrigerator for an hour.
Куриные бедра нарезать некрупным кубиком, убрать в холодильник на час.
Add both types of salt, garlic, water to the meat and knead thoroughly with your hands for 10-15 minutes until the meat becomes sticky. The water and chicken fat should emulsify.
Добавить в мясо оба вида соли, чеснок, воду и хорошенько вымешивать руками 10-15 минут, пока мясо не станет липким. Вода и куриный жир должны эмульгироваться.
Place the finished mixture in the refrigerator for 4-5 hours.
Убрать готовую смесь в холодильник на 4-5 часов.
Prepare the protein casing (depending on the diameter and amount of meat). In this case, 2 pieces of belkozin 35 mm long (diameter 9 mm). Tie the ends with twine and pack the mixture tightly. Tie the remaining ends.
Подготовить белкозиновую оболочку (зависит от диаметра и количества мяса). В данном случае, 2 куска белкозина длиной по 35 мм (диаметр 9мм). Связать концы шпагатом и плотно забить массу. Оставшиеся концы завязать.
Place the loaves in a large saucepan with water and heat the water to 37° for about an hour so that the temperature inside the sausages is uniform. Bring the water to a temperature of 78° and cook at this temperature for 1 hour 10 minutes. The temperature cannot be increased.
В большую кастрюлю с водой положить батоны и нагреть воду до 37° выдерживать около часа, чтобы т-ра внутри колбас была равномерной. Довести воду до т-ры 78° и варить при этой т-ре 1ч 10 мин. Температуру повышать нельзя.
Next, remove the loaves, immerse them in cold water and keep until completely cool.
Далее вытащить батоны, погрузить в холодную воду и держать до полного остывания.
You can make sandwiches, salads, or just eat them for breakfast, lunch and dinner.
Можно делать бутерброды, салаты или же просто есть на завтрак, обед и ужин.