Soak the lentils overnight.
Чечевицу замачиваем на ночь.
The next day, drain the water and cook the lentils for 40 minutes.
На следующий день сливаем воду и варим чечевицу 40 минут.
Peel the ginger and cut into small pieces.
Имбирь чистим и режем на небольшие куски.
Peel and cut onions, tomatoes, carrots and peppers.
Лук, томаты, морковь и перец чистим и режем.
After 20 minutes from the start of cooking the lentils, add ginger, onions, tomatoes, carrots and peppers to the soup and cook for another 20 minutes.
Через 20 минут с начала варки чечевицы кладем в суп имбирь, лук, томаты, морковь и перец и варим еще 20 мин.
Salt the soup.
Солим суп.
Use a blender to make puree soup.
Блендером делаем суп-пюре.
Add chopped celery to the soup.
Кладем в суп порезанный сельдерей.
Pour into plates.
Разливаем по тарелкам.
Serve hot.
Подавать горячим.