Prepare the ingredients.
Приготовьте ингредиенты.
Wash the meat and cut into small slices.
Мясо помыть и нарезать небольшими ломтиками.
Place the meat in a frying pan, add salt and pepper, and fry over high heat for 6-7 minutes.
Выложить мясо на сковороду, посолить, поперчить, и обжаривать на сильном огне минут 6-7.
Chop the onion and add to the meat. Fry for a few more minutes until done.
Нарезать лук и добавить к мясу. Обжарить ещё несколько минут до готовности.
Add tomato paste, a little water and bay leaf. You can also add your favorite spices or herbs.
Добавить томатную пасту, немного воды и лавровый лист. Также можете добавить свои любимые специи или травы.
Simmer with the lid closed for 10 minutes.
Тушить с закрытой крышкой 10 минут.
Serve fried with your favorite side dish.
Подавайте поджарку с Вашим любимым гарниром.